Koncept

Hos Proudstone skaber vi mere end blot fantastiske smykker... Vi skaber "Wearable Proudness".

Proudstone har nemlig et helt nyt og unikt koncept, som sætter fokus på stolthed.

Alle vores smykker sælges, købes og foræres som gave med en dertilhørende historie... Og historien er helt din egen!

Vores smykker repræsenterer et minde, et øjeblik, en særlig indsats, en svær tid du har overvundet, en præstation af enhver slags, og alt andet som du er eller kan være stolt af! 

Vores smykker er altså en anerkendelse af de øjeblikke i livet, der skiller sig ud sammenlignet med andre øjeblikke i livet. Vi gør det muligt for dig at fejre og mindes disse øjeblikke resten af livet.

Stoltheden symboliseres ved én farvet zirkon, som optræder i alles vores design, og som vi kalder "The Proudstone".

Smykker fra Proudstone er et synligt, stilfuldt, elegant og luksuriøst symbol, som du kan bære med dig ved enhver lejlighed.

Du vælger dine stolte øjeblikke, og vi hjælper dig med at fejre og mindes dem!

- Celebrate your Proud Moments -  

 

The Proudstone

Smykker fra Proudstone er karakteriseret ved én enkelt farvet zirkon i vores designs, som vi kalder ”The Proudstone”.

”The Proudstone” er en lilla zirkon, som altid vil være en del af et originalt smykke fra Proudstone, da denne er symbolet for det stolte øjeblik i ens liv.

"The Proudstone kan være mere eller mindre synlig på smykket afhængig af designet. Dette har vi valgt, så du selv har muligheden for at beslutte, som du vil dele mindet om dit stolte øjeblik med folk omkring dig, eller om du hellere vil holde det mere for dig selv.

Det specifikke design af hvert smykke bestemmer synligheden og størrelsen af ”The Proudstone”.

Klassiske smykker fra Proudstone indeholder mange smukke og funklende klare zirkoner, men der vil altid kun være én "Proudstone".

Tanken med dette er, at alle de klare zirkoner symboliserer alle livets øjeblikke og oplevelser, som alle sammen er smukke. Men "The Proudstone", som er den eneste lilla zirkon på smykket, er noget særligt og skiller sig ud fra de andre. Ligesom dit stolte øjeblik skiller sig ud i dit liv sammenlignet med alle de andre øjeblikke. 

”The Proudstone” er aldrig centreret på smykkerne, men den skiller alligevel ud og symboliserer noget særligt for dig!

 

The Proudstone Color

Vores genkendelige signaturfarve er en smuk og sofistikeret lilla, som også er farven på "The Proudstone"... Og det er der en helt særlig årsag til.

Vores genkendelige "Proudstone" samt farve er nemlig inspireret af en af verdens mest velkendte og udbredte krystaller, nemlig en Ametyst.

Ametysten har stor historisk-, religiøs- og spirituel betydning, som støtter op om vores koncept.

I det gamle Grækenland blev ametysten sat i smykker og båret af gejstlige og adelige, hvor den blev anvendt som en såkaldt ædruelighedskrystal. Funktionen af denne var, at minde ejeren om ikke at drikke for meget eller ikke at drikke overhovedet alt efter individets position i samfundet. Derfor blev den også refereret til som "huske-krystallen" og "mindes-krystallen", som også er den funktion "The Proudstone" har vores smykker. "The Proudstone" sørger for og hjælper dig med at huske og mindes dine stolte øjeblikke i livet.

Også i dag er ametysten stadig en af de mest åndelige sten, og den anvendes som energiredskab til at støtte op om at skabe balance og klarhed i ejerens system og liv, herunder at mindes og fokuserer de gode værdier og øjeblikke i livet og derigennem kunne gøre dem til flere.

Vores koncept trækker altså mange tråde til de mange betydninger og anvendelser af ametysten, hvorfor ametysten er inspirationen bag "The Proudstone" og dermed danner baggrund for dens lilla farve.

Kurv

Der er ikke flere produkter at købe

Din kurv er tom.