Bæredygtighed

Hos Proudstone er vores bevidsthed omkring miljø, bæredygtighed og CSR essentiel, hvilket gennemsyrer hele vores organisation samt de valg, vi træffer i forhold til bl.a. produktionsprocesser, materialevalg, emballagevalg mv.

Vi vælger vores materialer med omhu for at sikre, at Proudstone ikke bidrager direkte eller indirekte til korruption, krænkelser af menneskerettigheder eller skader på miljøet.

Vores smykker produceres af dyrebare naturmaterialer – sølv og guld.

Sølv og guld er sjældne naturmaterialer, og brugen af disse materialer kræver derfor en dyb respekt og bevidsthed fra vores side, da minedrift af materialerne kan påvirke miljøet på en uønsket måde.

For at sikre at den negative påvirkning på miljøet er så lille som muligt, baserer vi hele produktionen af vores smykker på mindst 95% genanvendt 925 Sterling Silver. Det genbrugte sølv er også basen på vores guldbelagte smykker. Alt det guld, som vi anvender er genanvendt og RoHS kompatibelt.

Af samme årsager anvender vi ikke naturskabte ædelsten i vores smykker, men zirkoner. Ved at anvende zirkoner forbruger vi ikke naturens sjældne råvarer. Desuden har zirkoner produceret en væsentlig mindre negativ påvirkning på miljøet end arbejdsprocesserne for naturskabte ædelsten.

Hos Proudstone respekterer og værner vi om naturen omkring os. Derfor anvender vi miljøvenlige løsninger til at minimere vores påvirkning af miljøet og klimaet, hvorfor vi, udover at bruge genbrugssølv i produktionen, også bruger emballage.

Vores emballage er ECO-mærket, hvilket betyder, at emballagen er fremstillet af råvarer, der er enten FSC®-certificeret, Fairtrade®-mærket, økologisk eller genbrugt.

Vores passion for bæredygtighed er stor, vi stiller derfor også høje krav til vores leverandører på dette områder. Vores leverandører er bl.a. medlem af UN Global Compact og Responsible Jewellery Council. 

Bæredygtighed er en stor del af Proudstone Jewelry ApS, hvorfor vi løbende gennemgår vores forretningsmodel og værdikæder med fokus på optimering og forbedring af vores bæredygtighed og miljøbevidsthed. 

Vores mål er konstant at udvikle os på området, så vi passer på vores verden, og så du har et solidt og pålideligt grundlag for at vælge bæredygtige smykker fremfor andet. 

 

Kurv

Der er ikke flere produkter at købe

Din kurv er tom.