Design

Proudstone’s smykker er udviklet og designet i København.

Vores designs kan beskrives som værende stilfulde, elegante og luksuriøse med et moderne tvist. 

I vores designs har vi fokus på høj kvalitet og brugbarhed samt at give smykkerne et klassisk og elegant udtryk. Samtidig er det vigtigt for os at tilføre vores smykker personlighed.

Det er vigtigt for os at designe og skabe smykker, der passer til de forskellige aspekter af dit liv – uanset om det er et forretningsmøde, en god middag eller en hyggelig dag med familie eller venner.

Du kan bære dine smykker fra Proudstone ved enhver lejlighed!

 

Vores inspiration

Vores inspiration tager både form i det nye og moderne samt the klassiske og tidløse. 

KVINDER

Inspirationen bag vores smykker finder vi hos nutidens moderne kvinder, som er selvsikre, sprudlende, nede på jorden og med en simpel elegance.

Dette kombinerer vi med referencer til det gamle Hollywood, hvor særligt personligheder som Audrey Hepburn, Grace Kelly og Elizabeth Taylor har været kilder til inspiration. Her får vores designs en tidløs kant samt en diskret overdådighed. 

HERRE

Inspirationen bag vores herrekollektion finder vi hos den moderne mand, der er stærk, selvsikker, stilbevidst, klassisk og udtryksfuld. 

Dette kombinerer vi med referencer til militæret og berømte sportsreferencer såsom NBA, NFL, boksning mv., som giver smykkerne et cool og maskulint vinder udtryk. 

Kurv

Der er ikke flere produkter at købe

Din kurv er tom.