The Proudstone Color

Vores genkendelige signaturfarve er en smuk og sofistikeret lilla, som også er farven på "The Proudstone"... Og det er der en helt særlig årsag til.

Vores genkendelige "Proudstone" samt farve er nemlig inspireret af en af verdens mest velkendte og udbredte krystaller, nemlig en Ametyst.

Ametysten har stor historisk-, religiøs- og spirituel betydning, som støtter op om vores koncept.

I det gamle Grækenland blev ametysten sat i smykker og båret af gejstlige og adelige, hvor den blev anvendt som en såkaldt ædruelighedskrystal. Funktionen af denne var, at minde ejeren om ikke at drikke for meget eller ikke at drikke overhovedet alt efter individets position i samfundet. Derfor blev den også refereret til som "huske-krystallen" og "mindes-krystallen", som også er den funktion "The Proudstone" har vores smykker. "The Proudstone" sørger for og hjælper dig med at huske og mindes dine stolte øjeblikke i livet.

Også i dag er ametysten stadig en af de mest åndelige sten, og den anvendes som energiredskab til at støtte op om at skabe balance og klarhed i ejerens system og liv, herunder at mindes og fokuserer de gode værdier og øjeblikke i livet og derigennem kunne gøre dem til flere.

Vores koncept trækker altså mange tråde til de mange betydninger og anvendelser af ametysten, hvorfor ametysten er inspirationen bag "The Proudstone" og dermed danner baggrund for dens lilla farve.

 

 

Kurv

Der er ikke flere produkter at købe

Din kurv er tom.