Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Vi holder lukket fra d. 5/7-24 tom. d. 21/7-24. Ordrer afgivet i denne periode vil blive sendt afsted d. 22/7-24. ☀️

Corporate Social Responsibility

Hos Proudstone er vores bevidsthed om miljø, bæredygtighed og CSR essentiel, hvilket gennemsyrer hele vores organisation samt de valg, vi træffer i forhold til bl.a. produktionsprocesser, materialevalg, emballagevalg mv.

Vi vælger vores materialer med omhu for at sikre, at Proudstone ikke bidrager direkte eller indirekte til korruption, krænkelser af menneskerettigheder eller skader på miljøet.

Vores smykker produceres af dyrebare naturmaterialer – sølv og guld.

Sølv og guld er sjældne naturmaterialer, og brugen af disse materialer kræver derfor en dyb respekt og bevidsthed fra vores side, da minedrift af sølv og guld kan påvirke miljøet på en uønsket måde. For at sikre at den negative påvirkning på miljøet er så lille som muligt, baserer vi hele produktionen af vores smykker på mindst 95% genanvendt 925 Sterling Silver. Det genbrugte sølv er også basen på vores guldbelagte smykker.

Af samme årsager anvender vi ikke naturskabte ædelsten, men zirkonia, i vores smykker. Ved at anvende zirkonia forbruger vi ikke naturens sjældne råvarer. Desuden har zirkonia produceret i et laboratorium en væsentlig mindre negativ påvirkning på miljøet end naturskabte ædelsten udgravet ved minedrift.

Hos Proudstone respekterer og værner vi om naturen omkring os. Derfor anvender vi miljøvenlige løsninger til at minimere vores påvirkning af miljøet og klimaet, hvorfor vi, udover at bruge genbrugssølv i produktionen, også bruger emballage, der er genanvendeligt og nedbrydeligt.

Vores CSR-fokus samt beslutsomhed om at beskytte miljøet er noget, som vi er stolte af 

– og så har du en ting mere at være stolt af.

Kurv

Der er ikke flere produkter at købe

Din kurv er tom.